Monday, May 19, 2008

Random Digressions ...

Got this from Divya's blog ...

Ok, Rules:

1. Put your MP3 player on shuffle.
2. For each question, press the next button to get your answer.
3. You must write the name of the song no matter what.

Here goes !!!


1.IF SOMEONE SAYS “IS THIS OKAY?” YOU SAY?
Ans. Kryptonite -3 doors down. (If i go crazy then will you still call me Sooopermaaan) :D

2.WHAT WOULD BEST DESCRIBE YOUR PERSONALITY ?
Ans. Bryan Adams- On a day like today (The whole world could change)

3.WHAT DO YOU LIKE IN A GUY/GIRL?
Ans. The Beegees - Still waters run deep. :)

4.HOW DO YOU FEEL TODAY?
Ans. The Beegees -How deep is your love (yes well the Lord does like to rub it in...I'm very single and ready to mingle)

5.WHAT IS THE PURPOSE OF YOUR LIFE ?
Ans. Brad Carter- Morning always comes too soon. (hahahahahahahahahahaha ...yes, procrastination it is)

6.WHAT IS YOUR MOTTO?
Ans. Alphaville- All about the money (yeah well now YOU know it too :( ...mercenary i am)

7.WHAT DO YOUR FRIENDS THINK OF YOU?
Ans. Bobby Mcferrin- Don't worry, be happy ( Choi, krisu ...what say ? )

8.WHAT DO YOU THINK OF YOUR PARENTS?
Ans.Alicia Keys- No one ( Au contraire - everything :) )

9.WHAT DO YOU THINK ABOUT VERY OFTEN?
Ans. Billy Joel -River of dreams. ( on the spot this one- Hope it doesn't take the rest of my life till i finally find what I'm looking for!)

10.WHAT IS 2+2?
Ans. Alice Dj- Celebrate our love :D .... no comments ...They did say addition and not multiplying ;)

11.WHAT DO YOU THINK OF YOUR BEST FRIEND?
Ans.The Beach boys- California dreaming ( All the leaves are brown, and the sky is grey ....i just miss him so much)

12.WHAT DO YOU THINK OF THE PERSON YOU LIKE ?
Ans. Chris Daughtry -Home ( people i like ? )

13.WHAT IS YOUR LIFE STORY?
Ans. Chris de burgh- Lady in red ( I have no bloody idea why this one came up)

14.WHAT DO YOU WANT TO BE WHEN YOU GROW UP?
Ans.Mylo- Drop the pressure ( If i grow anymore, i think the center of gravity would shift)

15.WHAT DO YOU THINK WHEN YOU SEE THE PERSON YOU LIKE?
Ans. Chemical brothers- Hey girl, hey boy ( I DO NOT swing) !!!

16.WHAT DO YOUR PARENTS THINK OF YOU?
Ans. Bryan Adams- Where angels fear to tread ( Oh well... )

17.WHAT WILL YOU DANCE TO AT YOUR WEDDING?
Ans. Bobby Vee- Poetry in motion ( when i see my baby, what do i see :D ...not bad no ?)

18.WHAT WILL THEY PLAY AT YOUR FUNERAL?
Ans. Sam Cooke- Win your love for me ( if some miracle could win your love for me ...hehehe ...you think i could ask the good Lord that )

19.WHAT IS YOUR HOBBY/INTEREST?
Ans. Breaker j- Higher state of consciousness ( Narcotics/ books/ coffee ...what is the posion really ? )

20.WHAT IS YOUR BIGGEST SECRET?
Ans. Simon and Garfunkel- El pasa condor ( I'd rather be a sparrow than a snail .... secret...i think not...)

21.WHAT DO YOU THINK OF YOUR FRIENDS?
Ans.CCR- Brown eyed girl ( Standing in the sunlight laughing ..)

Divya's additional question, according to the next song I hear ...

22. WHAT DO YOU THINK OF YOURSELF?
Mine says: If i had eyes- Jack Johnson ( Ha ... More of this or less of this or is there any difference)

There ...now i tag Choi and Krisu, and everyone who reads this post too :)

3 comments:

Didelphinus said...

haha, it's fun trying to read something into each song isn't it.. the upside of this thing for me is that I'd get a coupla good new tracks to pick up and listen to :) (although When that would happen is a bit... uncertain, shall we say?)

WeirdiSgooD said...

yes well, the sad part was now i'm downloading most of the songs on your list :D ..and since the speed here is a really rarign to go 40 kbps ...u can guess its taking eternity :D

But ...my tastes are improving :D

Dip.. said...

he he nice tag.. nice blog